Vois sanoa et tää vois olla 2000 kävijän kakku kun kohta menee rikki se luku :) 

Nyt sit tuli kokeiltua leivotaan-lehden Paholaisen kakkua kun tuli vieraita käymään. n.8hlö kakku.

Pohja: 250g tummaa suklaata, 250g voita, 4kananmunaa, 3½dl tomusokeria, 2dl vehnäjauhoja, 4rkl hedelmä- tai marjapyreetä tai -mehua

Kuorrute: ½dl sokeria, ½ dl kermaa, 100g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 60-70%)

1. Lämmitä uuni 160asteeseen. Sulata suklaa ja voi kulhossa mikroaaltouunissa tai vesi hauteessa (itse sulatin voin kattilassa ja sitten siihen laitoin suklaanpalat ja sekoittelin niin suli hyvin)

2. Vatkaa munat ja tomusokeri ilmavaksi vaahdoksi käsin, lisää suklaa-voiseos, siivilöi jauhot mukaan.

3. Lisää pyree (itse soseutin vadelmia ja laitoin sitä). Kaada sitten massa vuokaan, jonka halkaisija 24cm (itse voitelin reunoja vähän ja laitoin vuoan pohjalle leivinpaperin). Voit asettaa tässä vaiheessa kakun halutessasi pakastimeen ja paistaa sen myöhemmin. Paista uunin keskitasolla 15-20min (itse paistoin 25min mutta olin laittanut 23cm vuokaa ja kakku mielestäni jäi vähän liian kosteaksi mutta ens kerralla laitan isompaan vuokaa ja ehkä paistan vielä vähän enemmän). Kakun tulee jäädä sisältä kosteaksi.

4. Kuorrute: Sulata sokeri tummaksi karamelliseokseksi. Lisää kerma ja keitä muutama minuutti sekoittaen, anna jäähtyä ja kaada seos suklaapalojen päälle (itse rouhin suklaan ja kaadoin ne kattilaan).  Sekoita tasaiseksi.

5. Levitä kuorrute jäähtyneelle kakulle. Siivilöi päälle kaakaota jos haluat. 

Käytin kakku pohjaan lokakuun sly-paketin loput tummat suklaat ja kuorrutteeseen lidl:stä ostettua 60% tummaa suklaata.

Kakku oli tosi hyvää eikä edes liian makeaa tai liian tumman suklaan makuista mutta ens kerran osaan paremmin tehä ja kyllä haluan uudestaan tehdä :)