Tein Jauhelihamassan josta tein lihapullia ja pihvejä. 

1200g Jauhelihaa

2munaa

1,5dl korppujauhoja

3dl vettä tai puolet ruokakermaa (antaa makua)

1 hienonnettu sipuli

Mausteita mm. maustepippuri vähän, currya ripaus, paprikajauhetta, mustapippuri rouhittuna,

lihaliemijauhetta 1-2 rkl (maun mukaan), suolaa 1tl, aromisuolaa reilusti


Laita korppujauhot kulhoon ja neste perään. Sekoita ja anna turvota. Lisää kanamunat ja sekoita. Lisää mausteet. Laitan itse aromisuolaa niin paljon että on liikasuolaista niin ei tarvitse tehdä koe kakkua. Lisää sipuli ja jauheliha. Vaivaa niin kuin taikina niin että maut tasoittuvat. Massan voi laittaa jääkaappiin maustumaan tai sitten tehdä pihvit ja pullat heti pellille ja paistaa 200asteessa n.15min. Kiertoilmauunissa itse paistan niin 2 peltiä mahtuu kerralla ja silloin 175astetta.

Teen aina isomman massan ja laitan pakkaseen ne jota ei syödä :D 

Tässä sitten itsetehty hampurilainen. Kaupan juustosämpylä. Sisällä hampurilaismajoneesia kannessa ja pohjalla, salaattia, itsetehdyt jauhelihapihvit, tomaatti viipaleita ja kurkkuviipaleita. Lapset tykkää näistä ja kyl itsekkin =)