Juuri uunista tulleita.

Kumottuina. Oli pakko kokeilla uutta 4pientä kakkua- wiltonin vuokaa, halkaisija á 13cm :) . Ohje on Kinuskikissalta hieman muokattuna.

Tein ohjeen tuplana tässä normaali ohje.

80g tummaa suklaata(tuplaan laitoin puolet tummaa ja puolet maitosuklaata), 2,½ vehnäjauhoja, 1tl leivinjauhetta, 2tl vaniljasokeria, 2rkl kaakaota, 175g voita, 2dl sokeria, 2 munaa, 1dl kermaa.

Rouhi suklaa. Yhdistä kuiva-aineet. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitelleen välissä sekoittaen. Lisää kerma vuorotelleen kuiva-aineiden kanssa. Lopuksi sekoita nuolijalla suklaarouhe joukkoon. Voitele ja korppujauhota n.1½ l vuoka ja täytä se n.3/4. Paista 175asteessa 30-40min. Nämä pienet paistui 40min. Kokeile tikulla ennen kuin otat uunista että on varmasti kypsää. Anna jäähtyä ennen kumoamista. 

Koristele halutessasi. Itse mietin kuorruttaa hieman sulalla suklaalla tarjoilupäivänä.

Nämä 2jäi itselle. Eipäs kun annoin autokoulun opelle toisen kiitokseksi :)

Kulta vei nämä kaksi rasiassa olevaa töihin yövuoroon kahvin kanssa.