Tarjosin viikonloppuna kynttiläkutsuilla kinkkupiirakan seurana tällaisia pieniä tuorejuustohyytelökakkuja (á 18cm halkaisijaltaan). Olisin halunnut koristella nätimmin mutta energia ei riittänyt koristeiden valmistukseen ajoissa joten koristelin kaapista löytyineillä. (raskaus vienyt voimia, lapsia voi syntyä milloin vain, laskettuun aikaan 5vko:a)

Pohja: 200g Digestive-keksejä murskattuna, 75g sulatettua voita.

Sekoitin voin keksimurskaan ja jaoin leivinpaperi pohjalla oleviin vuokiin ja painelin tasaisesti(itse käytän myös aina kakkukalvoja reunoihin jotta kakku on helppo siirtää vuoasta pois). Jääkaappiin odottamaan täytteen valmistusta.

Täyte: 1pkt tuorejuustoa, 1prk(2,5dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, 2dl vispikermaa, 4-5 liivatetta, 2rkl vettä

Puolikas täyte mausta: 2rkl marianne-crush, 70g maitosuklaata, 35g tummaa suklaata

Toinen puolikas: 2tl sokeria, 70g valkosuklaata

Mangohyytelö: 2prk mango-piltti, 2tl sokeria, 3-4 liivatetta, tilkka vettä

Liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdotin vispikerman ja vaniljakastikeen. Lisäsin vaniljakastikkeen tuorejuuston sekaan ja vatkasin sekaisin vatkaimella. Kuumenna vesi tilkka ja liota liivatteet siihen. Lisää ohuena nauhana tuorejuusto-vaniljakastike seokseen. Lisää löysähkö kermavaahto nostellen joukkoon. Jaa kahteen kulhoon seos.

Sulata tumma- ja maitosuklaa ja lisää marianne-crushin kanssa toiseen täytteeseen. Kaada vuokaan ja laita hyytymään vähintään 4h, mieluiten yön yli. 

Mausta sokerilla ja sulata valkosuklaa ja sekoita täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja laita hyytymään pariksi tunniksi jääkaappiin. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n.10min. Kuumenna tilkka vettä ja liota siihen liivatteet ja sekoita mangososeen sekaan. Kaada valkosuklaatäytteen päälle ja laita jääkaappiin hyytymään yön yli. (itse laitoin liian vähän liivatetta mutta tossa ohjeessa on enemmän)