Ekan Blogi tunnustuksen sain Marian pienestä leipomosta
 Ensimmäisessä piti kirjoittaa itsestä 7 tunnustusta, asioita mitä ei vielä tässä blogissa ole kerrottu. Apuaa mitä tähän oikein keksii

1. Olen hurahtanut Harlequinin Romantikka pokkareihin ja luen niitä kun tekee mieli oikein rentoutua kunhan lapset antaa  välillä ostan kaupasta ja välillä tulee tilattua ihan kotiin asti.

2.  Aina kun käyn elokuvissa laitan lipun säilöön ja kirjoitan lipun taakse kenen kanssa kävin 

3. Olen vain 155cm pitkä mutta se kulkee jotenkin perhees kun äiti ja 2 siskoakin ovat aika samoja mittoja. Lyhyydestä on joskus haittaa kun keittiössä pitää tuolille kiivetä kun haluaa jotain mikä on korkealla ja välillä tulee pyydettyä miestäni tai muuta apuun kun ei vain jaksa tuolia ottaa.

4. Paha tapa/heikkous josta yritän päästä vähän eroon!! Olen kova syömään herkkuja(tosin lapsien takia ei aina pysty kun sitten hekin haluavat), karkkia löytyy aina kaapista melkeimpä joka ilta kun lapset nukkuvat tulee vähän syötyä herkkuja... ainakin pari palaa  

5. Olen joskus juonut kahvia(peruskoulussa) mutta lopettanut kun maha on tullut kipeäksi tosin niin tuli kaakaostakin ja sitä ei vain pystynyt lopettamaan kun on niin hyvää ja ei enää tule maha kipeäksi 

6. Ajoin ajokortin vasta viime syksynä vaikka oisin voinut ajaa aikoja sitten. Olen pärjännyt ilmankin kun suurimmaks osaks ollut kotiäitinä. Pienimpien ja isompien välissä kerkesin n.5vuotta olemaan työelämässä.

7. Hiukseni ovat paksut, liukkaat ja jäykät, ja ne ovat peräisin isältäni. Niitä on vaikeata muotoilla ja  kuivattaa. Tästä syystä en usein tee niille mitään ja käyn suihkussa alkuillasta että kerkeävät kuivumaan kunnolla ennen nukkumaan menoa ja siltikin ovat usein niskasta varsinkin kosteat nukkumaan mennessä. Lapsenikin ovat perineet paksut hiuset(nuorimmaisesta ei vielä tiedä). Ekaa kertaa kun äitini vei minut lapsena parturiin niin parturi-setä olisi halunnut laittaa minulle enkeli kiharoita ja äitini sanoi että ei onnistu. Setä kokeili ja ei saanut laitettua 

 
 

Valmiita kysymyksiä

 

1. Koska aloitit blogin?

21.4.2011.

2. Mista kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Leipomuksiani,koristeiden tekoa ja joitain kivoja ruoka-reseptejä

3. Mikä tekee blogistasi erillaisen muihin blogeihin nähden?

Ei tämä niin erilainen ole kuin muillakaan :D Toivottavasti vain ilahdutan ja innoitan muita blogillani.

4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?

Olin etsinyt netistä hyviä leivonta reseptejä ja monissa blogeissa niitä oli ja äiti oli kertonut yhden tutun kirjoitavan blogia ja sitten myös seurailin SLY:ta ja yhtäkkiä vain mietin että tämä blogaaminen ja reseptien+kuvien laitto voisi olla kiva harrastus ja innostuin sitten toden teolla.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Vaikea kysymys. Hmmm... Ehkä omissa kuvissa olisi hieno olla oma "tunnus"/nimimerkki ja olenkin sitä miettinyt kunhan saisin aikaiseksi :) 


Sitten olisi enää viiden tunnustuksen jako jäljellä. Jaoin sellaisille ihmisille jotka ovat laittaneet minulle sly-pakettia tai itse olen laittanut tai on ollut emona sly-kierroksella jossa ollut :) (kaikille ei ihan riittänyt)

Justiinan Kokkailut

Taistelua takaisin elämään!

Hiljaa ja matalalla

Taikataikinat

Makiaa Minnalta