Olen buzzador eli ihminen joka pääsee kokeilemaan tuotteita, kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa ja kasvotusten, sekä välillä jopa saa jakaakseen näytteitä tutuilleen kokeiltavaksi. Lisää tietoa löydät Buzzadorin kotisivuilta (jos haluat liittyä mukaan ilmoitathan suosittelijaksi minut redrose82).

Tällä kertaa pääsin mukaan kokeilemaan Viledan hankaussieniä ja paketti saapui minulle jo alkuviikosta!

Buzzador%20vileda%20003pp-normal.jpg

Sain tälleisen paketin kokeiltavaksi.

Paketti sisälsi:

2kpl Vileda Active Scrub keraamisen lieden puhdistussientä

Keraamisen lieden puhdistussieni puhdistaa tehokkaasti pinttyneimmänkin, kiinnipalaneen ruoan lieden pintaa naarmuttamatta. Sinisellä mikrokuitupuolella poistetaan irtolika ja rasva. Mikrokuidun etuja: puhdistaa rasvaistakin likaa, jopa ilman puhdistusainetta, ja se kuivaa lieden pinnan tahroja jättämättä. Lopputuloksena raidaton, kuiva ja puhdas lieden pinta. Näin liesi pysyy pidempään uudenveroisena. Ihmeisiin sieni ei silti pysty, mikäli lieden pinta on vaurioitunut ja pinttynyt - tätä se ei pysty korjaamaan. Soveltuu ainoastaan keraamisten ja induktioliesien puhdistamiseen.

1pkt (2kpl/per paketti) Vileda Active Scrub hankaussieni

Active Scrub hankaussientä voidaan käyttää todella hankalan lian puhdistamiseen, kuten kiinnipalaneen ruoan irrotukseen uunipadoista ja pannuista. Sieni sopii myös kodin kestävien pintojen puhdistukseen. Vaikka patentoitu PurActive-pinnoite tuntuu erittäin karhealle, se irrottaa ja kerää lian tehokkaasti puhdistettavalta pinnalta naarmuttamatta arkojakaan pintoja kuten teflonia.

 1pkt (2kpl/per paketti)Vileda Power Inox

Power Inox on erittäin kestävä ruostumattomasta teräksestä kudottu hankaussieni vaativaan käyttöön, kuten grilliritilöiden, pariloiden ja rautapatojen puhdistukseen. Sienen rakenne pitää hyvin muotonsa, se on helposti huuhdeltava. Power Inox tehoaa pinttyneimpäänkin likaan kestävillä pinnoilla erittäin hyvin. Grillimestarin hankaussienivalinta!

Nyt ei kun kokeilemaan!

 #buzzvileda #buzzador