Suklaa-minttufudget, ohje täältä. Itse tein ohjeen puolikkaana kun halusin kokeilla enkä tehdä niin montaa ja massan laitoin silikooni konvehtimuotteihin ja foliokarkkivuokiin olisi tullut noin 40kpl. Ekan kerran kokeilin kondensoitua maitoa :) 

250g tummaasuklaata, n.200g kondensoitua maitoa (puolet purkista), 40-50g marianne rouhetta ja koristeluun 25g valkosuklaata

Laitoin vesikattilaan vettä kiehumaan ja sitten sen päälle höyrykeitin kattilan toisen osan(ei reikiä) johon laitoin kondensoidun maidon ja rouhitun suklaan. Anna suklaan sulaa ja sekoittele välillä. Lisää lopuksi kunnolla sekoittaen marianne rouhe. Laitoin teelusikoiden avulla muotteihin mutta voi laittaa leivinpaperin päälle uunivuokaan ja leikata kun ollut jääkaapissa kovettumassa 2h. Itse poistin silikooni vuoista 2 tunnin jälkeen ja sitten koristelin sulalla valkosuklaalla. Itseni mielestä nämä ovat vähän liian tummansuklaan makuisia ja makeita eli ei voi montaa syödä.  Maku parani yön yli oltua jääkaapissa mutta ei silti voi montaa syödä kerralla :D 

Pähkinäiset fudget. Ideoita sain Pullahiiren Rocky Roud-fudgesta (koska tein suoraan pieniä en laittanut vaahtokarkkeja) ja sitten täältä. Voin unohdin kokonaan :D ja tein puolikkaan ohjeen.

100g maitosuklaata, 100g tummaasuklaata, n.200g kondensoitua maitoa (puolet purkista), (1rkl voita), 1,5dl hasselpähkinä rouhetta, (50g vaahtokarkkeja)

Tee kuten yllä. Nämä maistui ihan pähkinäsuklaalle mutta ei niin kovaa kuin suklaalevy :) Toimii. Pitää kokeilla tuota kondensoitua maitoa jossain muussakin. Maku muokkautu hieman yön yli oltua jääkaapissa, tulee mieleen ihan Tupla-patukka, hyvää on ja pehmeää :)

Tällaisen olen hankkinut prismasta jonkin aikaa sitten kun törmäsin jossain blogissa ja sitten näin prisman mainoksessa niin oli ostettava ja nytten sitten kokeilin :) paketti sisälsi 30kpl silikoonisia konvehtimuotteja ja tuon kirjan :) hyviä ohjeita kunhan sais toteutettua joitakin herkullisen kuuloisia :) ja kyllä ois hyvä joululahjakin :)