Aikaisemmassa postauksessa mainitsin toisen suklaakakku-pohjan ja muotoiltavan suklaamassan. Tänään sitten täytin sen toisen kakun.



Täyte:
1dl vispikermaa, 1,5tl sokeria, 1tl vaniljakreemijauhetta, ½pkt mango-tuorejuustoa ja 4tl piltin mango-sosetta
Vaahdota kerma, lisää sokeri, vaniljakreemijauhe ja tuorejuusto ja vatkaa sekaisin. Laita kostutentun kakku levyn päälle ja sitten vielä mangososetta päälle. Lisää toinen kerros ja tee samoin. 

Muotoiltava suklaamassan ohje Leivontafoorumista
täältä. Tein puolikkaana.

Suklaamassa:
200g tummaa suklaata, 75g vaaleaa siirapia, 15g kädenlämpöistä vettä
Ohjeet katso leivontafoorumin linkistä.

Ennen suklaamassan laittoa tein sokerikreemin tartuntapintaa varten. Ohje kinuskikissalta
täältä. Tosin puolikkaana tein ja käytin voita.

Sokerikreemi:
62,5g voita, 1/4tl vaniljasokeria, 2dl tomusokeria, 0,5rkl vettä
Notkista huoneenlämpöistä voita vatkaamalla. Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa sekaisin. Lisää vesi ja vatkaa kunnes kreemi on yhtenäistä.

Sivele kakun pintaan.

Muotoiltavan suklaamassan kaulitseminen oli helppoa mutta siloinen pinta oli vaikeaa saada aikaiseksi ja massa repeili ja en saanut nätiksi. Kaakaojauhetta sirottelin pintaan ja laitoin mansikka viuhkan koristeeksi. En tiedä tuleeko uudestaan joskus kokeiltua ainakaan kakun kuorruttamisessa taidan mielummin sokerimassalla päällystää tai muilla "helpommilla".





Kakku oli hyvää mutta suklaamassa teki siitä liian makeaa joten pieni pala oli ihan riittävä.

Iltapalaksi tein itselleni ison lautasellisen fetasalaattia jossa oli jäävuorisalaattia, mini luumutomaatteja, kurkkua, fetaa, siemen-pähkinä salaattisekoitusta, sitruunamehua, oliiviöljyä ja herbamarea. 



Sekä kokeilin SLY19 kesäkuun paketista saamiani aineita(vinkkiä mikä oli paketissa kortissa niin sain idean näihin). Kaurakeksille laitoin passionhilloa sitten pursutin kakuntäytettä jota jäi yli hillon päälle ja sitten vielä tiputin lusikasta nauhana hunajaa päälle. Oli hyvää ja erikoisen mauan toi tuo passionhillo(vähän kirpeää). 




Nam :P