Viimein odotettu paketti saapui :) Pääsin vasta perjantaina hakemaan pakettia postista kun oltiin keskiviikkona lähdetty käymään anoppilassa ja tultiin vastaa perjantaina pois. Näin oli paketoitu paketti jonka postista hain :) ihana 

Ja tällainen laatikko sieltä löytyi :) ja se sisälsi...

...Ihanan joulukortin jossa tervehdys salaiselta ystävältä, 3karkkikeppiä lapsille (lapset kiittää, pienin taitaa vaan maistaa ja äiti syödä loput ;) ), 2kynttilää, puurokauhan pitäjä ja kauha (ihana, voiskin tehä tällä nuorimmalle puuroa joku aamu tai ilta), kakkutäytettä (uusi tuttavuus), tähtitorttu marmeladia omena-kaneli (pitää kauppa reissul ostaa voitaikinaa ja tehdä torttuja), glögimaustetta (en ole koskaan nähnyt tällaista), pienet pihdit (kortissa luki et piparin pitäjät :D ), kääreellisiä nameja (NAM!!), sekä kuva ja ohjeita mukikakkuihin (näitä en varmaan kerkee enää tänä jouluna kokeilemaan mutta laitan muistiin ja ens joululle sitten "joulukukan" asemesta)

KIITOS SLY:ni IHANASTA paketista ja HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA myös sinne ja HYVÄÄ JOULUA!!!! Tammikuuta odotellessa ja paljastusta! :)

Tässä iso kuva mukikakku ideasta :) vitja kun idea oisi tullut hieman aikaisemmin...