Sydäntäytekakku (6munan, ohje täällä) jossa välissä mustikoita, mansikoita ja kermavaahtoa. Pursutukset vispikermaa ja mansikkavispiä. Päädyin sitten tuohon vauva-koristeeseen mutta vaidoin alustaksi pari muratin-lehteä. 

Juhlapöydän raitakakun- ohjeen löysin Kinuskikissalta mutta tein ohjeen 1,5kertaisena (alla ohje,laitoin sunnuntain vaniljarahkavalmisteen tilalle tuorejuustoa ja vaniljasokeria) ja vuoka tuli ihan täyteen(kuva alla) ja mansikka-raita + vadelma-raita täytteistä sain pikku kakun :) Ja koristeena "ruusu"-vauva :)

Pohja: 270g Digestive-keksejä, 117g sulatettua voita

9dl Vispikermaa, 450g tuorejuustoa, 3tl vaniljasokeria

Täyte1: 2 1/4 liivatetta, 195g valkosuklaata, 180g smetanaa, 1½rkl vettä

Täyte2: 4½ liivatetta, 300g mansikoita, 3/4dl sokeria

Täyte3: 4½ liivatetta, 300g vadelmia 3/4dl sokeria

Murenna keksit ja sekoita joukkoon sula voi. Painele vuoan pohjalle ja laita jääkaappii.

Tee täyte 1: Vatkaa 1/3 osa(3dl) vispikermasta vaahdoksi ja sekoita joukkoon 1/3 osa(150g) tuorejuustoa sekä vaniljasokeri. Sulata suklaa. Lisää smetana vaahtoon ja sulatettu suklaa. Kuumenna vesi tilkka ja sulata kylmässä vedessä liotetut liivatteet joukkoon. Kaada liivateseos vaahtoon ja sekoita. Kaada vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään puoleksi tunniksi. 

Tee täyte 2: Soseuta mansikat. Vaahdota 1/3 osaa (3dl) vispikermaa ja sekoita joukkoon 1/3 osa(150g) tuorejuustoa + vaniljasokeri ja sokeri. Kuumenna ½dl mansikkasosetta ja sulata liotetut liivatteet joukkoon. Lisää liivate-seos muuhun mansikka-soseeseen ja sekoita se sitten vaahdon joukkoon. Kaada vuokaan ja laita hyytymään vähintään puoleksi tunniksi.

Tee täyte 3: Tee samanlailla kuin ylempi mutta käytä vadelmia  Kaada valmis täyte vuokaa ja tasoita lastalla jos mahdollista. Hyydytä jääkaapissa seuraavaan päivään.

 

Kakku oli todella hyvää ja ilmavaa kuin moussea olisi syönyt

eikä kakkua, mutta pysyi silti kasassa ja oli helppo leikata.

Suosittelen lämpimästi tätä kakkua!!!

Lastalla tasoitettu 

Tässä näkyy parhaiten raidat. Alla valkosuklaa, sitten mansikka ja viimeisenä päällä vadelma. Ja Kakku oli tosi hyvää 

Vielä suklaa minimuffinsseja 2värisellä suklaa kermavaahdolla. Ohje täällä (en laitanut suklaa sydäntä vain suklaa rouhetta ja pelkästään maitosuklaata käytin 100g) ja samanlainen kerma kuin täällä. Ihania noi kukka minimuffinssi-vuoat mutta parhaimmaksi totesin noi vaaleat tulppaani-vuoat(ullanunelmista tilattu)

Koko pöytä. Lisäksi oli äitin tekemät voileipäkakut ja keksejä.

Ja itse päivänsäde. Nimeks tuli Minea Maria