Olin miettinyt pari päivää miten voisin käyttää mansikkasosetta muffinssien makuna ja onnistuisko se. Ja samal mietin et voisin tehä samal kertaa yhdestä taikinasta 2 eri makua. Tein ihan perustaikinan ja sit siitä lähdin :)

Eli näin tein:

1. 150g pehmeää voita, 1½dl sokeria, 2 munaa, 3½dl vehnäjauhoja, 2 tl leivinjauhetta, 2tl vaniljasokeria, 

2. 1dl soseutettuja pakastemansikoita, punaista pastaväriä

3. n.65g pakaste mustikoita, 0,75dl kermaa/maitoa

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa kunnolla välissä. Jaa taikina kahteen kulhoon. Jaa kuiva-aineet 2 kulhoon ja sekoita ne keskenään. Sulata pakaste mansikoita hieman ja soseuta. Lisää toiseen taikina kulhoon vatkaimella vatkaten kuiva-aineet ja kerma vatkaimella vatkaten ja sitten lopuksi sekoita nuolijalla pakaste mustikat joukkoon. Lisää taas toiseen kulhoon kuiva-aineet ja mansikkasose ja pastaväriä (siten miten tumman haluat taikinasta) vatkaimella vatkaten. 

Jaa taikinat muffinssivuokiin muffinssipellille. Paista 225asteessa 12-15min. Anna jäähtyä 5minuuttia ja sit nosta pelliltä jäähtymään. Jäähdytä ennen kuorrutusta

Itse kuorrutin mansikkasosemuffinssit mansikkatomusokerilla ja sydän-strösseleillä ja mustikkamuffinssit olivat niin kauniita ilman mitään :)

Tässä halkaistuna ja valmiina syötäväksi. Olivat niin hyviä että kielen veivät mennessään :P