2erilaista suklaista mini muffinssia. Vihreissä ja vaaleansinisissä vuoissa pätkissuklaamuffinsseja ja punaisissa maitosuklaamuffinsseja. Ohjeen olen löytänyt kinuskikissalta(ohje oli isoille muffinsseille n.12-15kpl) siellä se oli minttusuklaamuffinssien ohje ja pätkiksiä käytetty mutta voi käyttää ihan hyvin mm. tavallista suklaata, tai mitä vain suklaata ja esim dumlejakin... mitä vain keksii ;)

Tällaisen ohjeen mukaan tein.

150g voita, 1½dl sokeria, 2munaa, 3½dl vehnäjauhoja, 2tl leivinjauhetta, 2½rkl kaakaojauhetta, 1½dl maitoa tai kermaa, lisäksi mini pites pätkis pussi, maitosuklaalevy (pätkiksestä menee reilu puolet pss:sta ja maitosuklaasta puolet)

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen välissä vatkaten kunnolla. Lisää sekoitetut kuivat aineet vuorotelleen nesteen kanssa. Jaa taikina 2 kuppiin. Rouhi 1/4 suklaalevystä rouheeksi  ja 1/4 siten leikkaa että yhdestä suklaapalasta tulee 3 palaa suklaata. Rouhi 1/4 pätkispussin pätkiksistä rouheeksi ja leikkaa reilu 1/4 pussista pätkikset 3 osaan. Sekoita maitosuklaa rouhe toiseen kulhoon ja pätkis rouhe toiseen kulhoon. Jaa taikinaa siten et vuokiin tulee 1tl taikinaa ja paina pätkis-pala tai maitosuklaa pala sydämmeksi(oman rouhetaikinan kanssa) taikinaan ja laita 1tl taikinaa päälle. Paista muffinsseja 225asteessa 10min. Tästä taikinasta tuli noin 2minimuffinssi-pellillistä minimuffinsseja. Anna jäähtyä ja koristele jos haluat haluamallasi tavalla :) 

Kyl oli hyviä ja rapea päällisiä mut pehmeitä sisältä :)