Tein v-loppuksi omenapiirakan kanssa vietäväksi miehen siskon luo kun menin viettää "omaa" aikaa, á 17cm vuokaan.

Pohja:

100g mansikka-dominoita, 25g voita

Murskaa täytteineen päivineen dominot. Sulata voi ja sekoita kunnolla dominoihin. Kaada vuokaan jonka pohjalla on leivinpaperi pala ja reunoilla reunakalvot. Levitä pohjalle mutta älä painele liian tiukaksi. Tähän oisi voinut laittaa 150g jopa keksejä kun tuli aika ohut :D Laita kylmään odottamaan täytteen tekemistä.

Täyte: 

3liivatetta, 2dl kuohukermaa, 3tl sokeria, 100g tuorejuustoa, 0,5dl tazzakaakaota(pussista tehtyä), ripaus vaniljajauhetta, 3-5tl tazza kaakao uutetta pussista

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Ota tuorejuusto lämpiämään. Vatkaa sokerilla ja vaniljajauheella maustettu kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja vatkaa sekaisin. Tee kaakao ja liota liivatteet siihen. Lisää uutetta joukkoon. Kaada ohuena nauhana kermav.-tuorejuusto seokseen kokoajan nuolijalla varovasti nostellen. Maista ja lisää tarvittaessa Tazza kaakao uutetta. Kaada vuokaan keksipohjan päälle. Anna hyytyä 2-4h ennen kuin teet kiilteen.

Kiille: 

1,5 liivatetta, 0,5dl tummaa kaakaojauhetta, reilu 1/4dl sokeria, 1,5dl kevyt maitoa

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kaikki muut aineet kattilaan ja sekoita. Kuumenna kiehuvaksi. Ota liedeltä, kun seos on tasainen. Lisää liivatteet. Anna jäähtyä haaleaksi. Kaada täytteen päälle ja anna hyytyä 2-3 tuntia.

Kiilteen ohje Kinuskikissan Irish Dream kakusta.

Koristelin yksin kertaisesti kahvipöydässä :D Likainen lautanen omenapiirakan syönnin jäljiltä :D Oli todella hyvää kakkua, maistui ihan suklaajäätelölle :)