Sain Kirsiltä kivan haasteen mietittäväksi sairaslomalle, jossa pyydetään kertomaan To Do lista kahdeksasta ruoasta.

1. Kiitä haasteen antajaa

2. Jaa haaste eteenpäin, vaikka 4:lle

3. Ilmoita näille haasteista

4. Kerro oma kahdeksan kohdan to do- listasi ruokaan littyen

Kiitos Kirsi Tekila's Bakerystä tästä kivasta ja haasteellisesta haasteesta =) pisti kyllä miettimään ja ruokia en oikein osannut keksiä niinkään mutta enemmän leipomisia :D

1. Jokin hyvä, sopivan mausteinen liharuoka.

Kun löytäisin herkullisen kuuloisen reseptin jota uskaltaisin kokeilla :D jossa voisi olla chiliä vähän (en tykkää liian tulisesta)

2. Lihafondue

Juustofondueta rakastan ja tätäkin oisi ihana tehdä tai edes päästä jossain syömään :P

3. Focazzia.

Parissa blogissa törmännyt erilaisiin ja itsekkin haluan kokeilla ja maistaa, mietinnässä on aurinkokuivatuilla tomaateilla ja fetalla/muulla juustolla maustettu =)

4. Vartalokakku/muu monimutkaisemmin tehty täytekakku.

Niin monessa blogissa on mitä kauniimpia kakkuja, jotka päällystetty kokonaan sokerimassalla/marsipaanilla  ja muotoja on eikä vain pyöreitä tai yksi kerroksisia. Millonkohan uskaltautuisi tekemään =)

5. Angry Birds-keksejä tai muita muoto keksejä.

Taikataikinalla esimerkiksi on upeita keksejä jotka tehty taikinapötköstä johon angry birds muovattu erivärisillä ja muotoisilla taikinapötköillä ja sitten leikattu ohuiksi levyiksi ja paistettu =) vaikean kuuloisia mutta kokeilemisen arvoisia =)

6. Fantasiapipareita.

Tyyliin Ebetys. Niin kauniita ja ihanasti piikerillä koristeltuja keksejä. Haluaisin itsekkin kokeilla et onnistuisinko tekemään kauniita =)

7. Cookie Pops/Cake pops.

Näitä näkyy kaikkialla ja lapset tykkäisivät varmasti kun yhdessä tehtäisiin. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja joku päivä tehdä lasten kanssa.

8. Macaroneja.

Näitäkin näkyy kaikkialla ja tekee mieli kokeilla onnistuisinko :D 


Jaa haasteen: Ebetys/Mansikkamäki, Taikataikinat, Niinan reseptiarkistoon, Sokerihelmi.