Vanhin tytär täyttää 12vuotta ens viikolla mutta synttäreitä vietittiin eilen (kaveri ja suku). 

Tein 6 munan kakkupohjan jonka täytin mansikkamoussella sekä mustikkamoussella. Harvoin tulee mousseilla täytettyä kakkuja, oli kyllä hyvää =)

IMG_3982pp-normal.jpg

Tässä kakusta leikattu yksi "kulma" pois muotokakkun takia. Täytteet näkyy hyvin. Hillojen nimet hassut  mutta ennen hillon purkitusta soseutin moelemmat =)

Mansikkamousse

2,5dl mansikkavispiä

100g tuorejuustoa

2liivatetta

1rkl vettä

200g mansikkasose hilloa

 

Mustikkamousse

2,5dl vispikermaa

100g tuorejuustoa

2liivatetta

1rkl vettä

250g mustikkasose hilloa

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita hillo tuorejuuston sekaan. Kuumenna vesi ja liuota liivatteet siihen. Lisää tuorejuusto-hilloseokseen. Lisää kermavaahto nuolijalla. Täytä kakkuväli ja anna hyytyä.

IMG_3986pp-normal.jpg

Valmis laukkukakku. Taskussa Totoro- hahmo (yhdessä tyttären kanssa tehty). Yritin tehdä pystyssä olevan kakun mutta liian pehmeä kakku siihen tai olisi pitänyt puolittaa suoraan kakku ja tehdä 2 saman kokoista kakkua mutta laukusta olisi tullut aika pieni joten laukku on sitten makuulla. Kakku kuorrutettu kermavaahdolla jossa vaniljakreemijauhetta (en ole vielä oikein mieltynyt ajatukseen sokerikreemistä mutta pitäisi yrittää sillä varmasti saisi kauniimman kakun pinnan). Päällinen ja koristeet sokerimassaa jotka värjäsin itse pastaväreillä (lehden vihreällä ja taivaan sinisellä, värit tytär päätti). Tein kakusta leikatusta pienestä palasesta myös pienen laukun joka oli pystyssä. Hyvää kuvaa vaan en siitä saanut :D

IMG_3990pp-normal.jpg

Toinen kuvakulma kakusta. 

IMG_4017pp-normal.jpg

Huoneen koristus. Monster High-panneri Habby birthday.

Paljon Onnea Sara tyttärelleni ens viikolla!!