Pohja: 

3munaa, 1 ½dl sokeria, 3/4dl perunajauhoja, 2rkl kaakaota, 1tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä jauhot, kaakao ja leivinjauhe. Kääntele jauhoseos taikinaan. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunin keskiosassa 250asteessa n.5min. Kumoa torttu sokeroidulle leivinpaperille tai kostealle pyyhkeelle. Poista uunissa ollut leivinpaperi. Anna jäähtyä.

Täyte: 

150g voita, 2dl tomusokeria, 2tl vaniljasokeria, 1 keltuainen

Vaahdota hieman pehmennyt rasva ja tomusokeri. Lisää vaniljasokeri ja keltuainen. Levitä täyte tortulle ja kierrä rullalle. Anna seistä kylmässä ennen leikkaamista.

Kokeilin miltä maistuisi oma tekemän mustaherukkahillon kanssa ja koristeeksi tein suklaarullia suklaakiekolla. Oli hyvää :) Tämä on parasta kääretorttua muttei jostain syystä ole tullut tehtyä pitkiin aikoihin.