6annosta

250g nuudeleita, 4valkosipulinkynttä, 1dl rypsiöljyä, 400g porsaansuikaleita, 1tlk(á 390g/230g) herkkusieniä, 1 sipuli, 1 punainen paprika, 1tl chilimaustetta

Kastike: 3rkl soijaa, 3/4dl makeaa chilikastiketta

Keitä nuudelit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyn kanssa. Kaada öljy porsaansuikaleiden päälle ja anna marinoitua hetki. Vaaluta herkkusienet, kuori ja hienonna sipuli, huutele ja kuutioi paprika. Kuumenna wokkipannu kuumaksi. Valuta ensin öljy porsaansuikaleista ja ruskista ne pannussa. Lisää ruskistamisen loppuvaiheessa kasvikset ja mausta chilillä. Jatka paistamista n.10min. Lisää lopuksi nuudelit ja kastike, sekoita. Paista kunnes nuudelit saavat väriä, ne ovat parhaimmillaan kieman rapeina.