Tostaina tuli tekstiviesti että paketti olisi haettavissa ja kun viestin huomasin olin hätäensiapu ja alkusammutus-kurssilla (työjuttu). Kun sieltä pääsin kävin isossa kaupassa ja sitten paikallisessa kaupassa hakemassa smart post-automaatista paketin ja olihan se heti siellä avattava :D

SLY%2C%20Minean%202v.synt%20007pp-normal

Paketin sisältö:

Ihania poni-tarroja pikkuneidille jolla oli synttärit eilen (la15.2) ja tyttö liimaskin tarrat jo pe paperille isosiskon avulla ja tykkäsi kovin

Tummaa muscovado sokeria (tätä toivoin ja ohjeita myös, sillä en ole koskaan kokeillut)

Ihania muffinssivuokia

Fazerin tummaa leivonta suklaata

Cacaota (tätä kuluu paljon ja käytinkin jo synttäritarjottavien leivontaan sillä oma pääsi loppumaan enkä ollut muistanut ostaa lisää, tosin paketin sisältöön oli pikkasen päässyt cacaota leviämään)

Ihanan värinen patalappu ( varmaan itse tehty, ihana, oli hieman cacaossa)

Ihania nenäliinoja (niin suloisia että raaskiiko käyttää)

SLY%2C%20Minean%202v.synt%20009pp-normal

Sekä tietty ihana kortti jossa luki: Ystävät voivat olla uusia tai vanhoja... ja kaikki ne ovat kullan arvoisia! 

Ihana teksti =)

SLY%2C%20Minean%202v.synt%20010pp-normal

Sekä tietty reseptejä: Brownies-mansikkaleivoksiin (muscovadosokeria ohjeessa), Vadelmakuppikakut valkosuklaakuorrutteella.

Kiitos parilleni ihanasta paketista, muscovadosokeria käytin tänään ja laitan siitä varmaan huomenna postauksen. Postaus viipyi koska pe leivoin tyttären juhliin kakun, yms. ja kakun koristeen tein myös vasta pe :D ja eilen oli sitten juhlat =)

SLY%2C%20Minean%202v.synt%20002pp-normal

Torstaina illalla kun kotiuduin odotti kotona kirjekuori jossa oli kirja Kahvidrinkkeja kaikista maailman kolkista ja arvelin jo tuolloin että voisi olla sly sponsorilta kuten sitten pe selvisi että näin se oli =) Kiitos kirjasta vaikka en juurikaan kahvia juo mutta drinkeissä se maistuu (pitää keksiä syy kutsua muita meille käymään ja tehdä näitä maisteltaviksi).

SLY%2C%20Minean%202v.synt%20004pp-normal

Otin kuvan myös kirjan sivusta josta arvasin että on sponsorin lahjoittama =)