Oli vaikeaa keksiä inventaariota tammikuulle kun melkein kaiken jo inventoinut toinen idea oli kakkulautaset yms muuta tarjoilujutut, mutta jätän sen myöhemmäksi :D

Sitten tupsahti idea, perusleivonta tarpeista mitä yleensä minulta aina löytyy kuiva-aineiden (jauhot, cacao, leivinjauhe, vaniljasokeri, yms.) lisäksi eli jääkaapista.

Tällä hetkellä jääkaapissa joulun jäljiltä laktoosittomiakin tuotteita, kun yleensä vain hyla(vaikkei tarvitsisi) tai normaaleja maitotuotteita.

Flora culinessea joskus tarvii vaikka kakkuvuokien voiteluun(tosin juuri ostin vuokasprayn joka tosi kätevä ja helpompi), mutta lettujen paistoon todella kätevä. 

Munia aina olla pitää sillä meneehän niitä myös ruoanlaitossa ja joskun vain keitettynä tai paistettuna leivän päällä mitä herkullisinta =)

Normaalisti nykyään käytän Inmanin voita koska on vähä laktoosista vaikka ennen vain Valiota käytin, mutta helppo sitten tehdä tutuille kakkuja jos tarvii olla Hyla, jos laktoosintonta niin sitten kaupan kautta(harvemmin tarvii).

Joululta jäi tuota laktoositonta voita muutama paketti mutta kyllä ne tulee käytettyä.

Ruokakermaa(joululta jäi laktoositonta muuten aina Hyla) minulla menee leivontaan (käytän mielummin kuin maitoa, paitsi pullataikinaan tai lettuihin :D ) ja ruoanlaittoon myös paljon(mielummin kuin maitoa, esim. kiusauksiin).

Vispikermaa löytyy myös hyla ja laktoositon (joulun jäljiltä) ja sitä on aina oltava purkki jos tulee tarve leipoa tai mies haluaa röttelokakkua. Sekun säilyy "pitkään" kun on hyla tai laktoositon. =)

Sitruunamehua ei paljon leivonnassa mene mutta oltava kalaruokia varten tai herkulliseen juustokakkuun =)