Ohjeen pongasin Kinuskikissalta ja oli pakko päästä testaamaan. Etsin lusikoitakin ja ke niitä ostin Pentikiltä =) Nämä menivät porukoiden mukana siskolle (tein 4kpl) =)

Joulukalenteri%2C%20suklaalusikat%20009p

4 kappaletta

Tarvikkeet/ainekset:
paperisia minimuffinivuokia
lusikoita tai tikkuja
120 g tummaa suklaata
pari palaa valkosuklaata

Tarjoiluun:
2 ½ dl maitoa / kuppi

Koristeluun/paketointiin:
lahjanauhaa
sellofaania


Paloittele suklaa lautaselle(itse sulatin isommassa minigrip-pussissa vähän aikaa 10-20sek kerrallaan) ja sulata se mikrossa miedolla lämmöllä. Laita pari palaa valkosuklaata pieneen pakastuspussiin ja sulata se kuumassa vesihauteessa(sulatin varovasti mikrossa).

Lusikoi (itse pursutin pussista kun leikkasin kulmasti pienen palan pois) suklaa minimuffinivuokiin. Isomman määrän tehdessäsi on vuoat helpointa täyttää pursottamalla suklaa kertakäyttöisestä pursotuspussista tai pakastuspussista.

Leikkaa valkosuklaapussin kulmaan pieni aukko ja pursota raidoitus tumman suklaan pinnalle. Vedä cocktailtikulla tai veitsenkärjellä raidoitus rikki, jotta saat marmoroidun kuvion.

Nosta vuoat alustan päällä jääkaappiin puoleksi tunniksi. Tänä aikana suklaa jähmettyy sopivasti. Paina lusikat vuokien keskelle. Nosta jääkaappiin vielä muutamaksi tunniksi.

Leikkaa lahjanauhasta pätkiä ja sido rusetit lusikoiden koristeeksi. Voit myös paketoida lusikat sellofaaniin ja sitoa paketin nauhalla.

Leikkaa lahjanauhasta pätkiä ja sido rusetit lusikoiden koristeeksi. Voit myös paketoida lusikat sellofaaniin ja sitoa paketin nauhalla.