Tämä oli myös ehdolla Leivontafoorumin elokuun "sadonkorjuu" haasteeseen mutta päädyin tuohon toiseen :D

Pullataikinan ohje täällä haastetyön yhteydessä.

Täyte:

6 liivatetta, 1,5dl vadelmasosetta, 1,5dl mustikkasosetta, 200g tuorejuustoa, 100g maitorahkaa, ½dl sokeria, 1tl vaniljasokeria, 2dl vispikermaa, 2,5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, tilkka vettä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Soseuta vadelmat ja mustikka erillisissä kulhoissa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja vatkaa sekaan sokerit, tuorejuusto, rahka. Lisää kermavaahto ja sekoita nuolijalla sekaisin. Kuumenna tilkka vettä ja sulata liivate siihen. Kaada vaahtoon ohuena nauhana ja nostele nuolijalla sekaisin. Jaa täyte marjasose-kulhoihin ja sekoita. Leikkaa á17cm irtopohjavuokaan pohjan kokeinen leivinpaperin pala ja laita reunakalvo vuokaan. Laita haarukalla pisteltu pullapohja vuokaan ja kostuta tilkalla vaniljamaitoa. Laita vuorotellen täytettä lusikalla vuokaan ja kun toinen kerros tulee niin laita aina toista täytettä toisen päälle. Kun vuoka täynnä/täyte kaikki laitettu niin vetele vähän veitsellä täytteitä niin että tulee marmori kuviota pintaan. Laita kylmään hyytymään yön yli. Koristele. 

Itse koristelin puutarhan marjoilla(äitiltä) mustaviinimarja, punaviinimarja, kirsikka, muutama karviainen, viinimarjan lehdillä sekä pienellä pulla kranssilla ja reunoille pulla"tähkillä"(koristeltuna seesaminsiemenillä).