Sokerikakkupohjan ohje: Iittalan matala lasi käytössä ja sen jätin kaikessa n.1cm vajaaksi. 

2lasia munia eli 6munaa, 2lasia sokeria, 1,5lasiaa vehnäjauhoja, 0,5 lasia perunajauhoja, 1tl leivinjauhetta

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi niin että kahdeksikko pysyy hieman aikaa vaahdon pinnassa. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi vaahtoon ja nostele nuolijalla. Voitele ja korppujauhota irtokakkuvuoka n.25-28cm ja laita taikina siihen. Paista kakkua uunin alaosassa 175asteessa n.45min-1h riippuen uunista niin että reunat irtoaa ja hammastikkuun ei jää taikinaa. Jäähdytä vähän ja kumoa lautaselle jäähtymään.

Leikkasin kolmeen osaan pohjan. Vatkaa 8dl vispikermaa ja mausta. Välissä on alaosassa pakaste mustikoita jöisenä laitettu kun sulavat nopeasti ja kermavaahtoa. Vähän kostutin mansikkamehulla kaikkia täytekakun palasia. Toisessa välissä pakaste mansikoita sulatin ja kermavaahtoa. Päällä kermapursutukset ja syksyiset sokerimassalehdet ja baby tikru maalattu sokerimassalle. Päälle laitoin kermavaahtoa ja sitten rouhin suklaata siihen päälle ja siihen sit tikrun kuva.

Numero 1 on silikoonimuotilla(jonka sain sly-paketista) tehty suklaasta.

Osallistun tällä kakulla Nami-Hiiren blogissa olevaan syyskuun väririkaskakku-kisaan.