Palasin työelämään viime viikon ke pitkän sairasloman ja n.viikon kesäloman jälkeen. Tällä viikolla minulla on iltavuoro ja eilen tuli iltavuoron aikana tekstiviesti että paketti olisi haettavissa s-marketin smartpost-automaatista. Työt loppui 19.30 ja kunhan vaatteet vaidoin, putsasin auton ja ajoin kauppaan niin kello oli jo yli 8:n. Samalla hain kaupasta 2kpl 1,5L maitoa ja yhden isonpullon vishyä ja kun avasin smartpost-automaatin luukun ja sain paketin pois sieltä "linkutin" autolle, oli sen verran painava paketti (n.8kg) :D Kun pääsin kotipihaan pääsin taas "linkuttamaan" kantamuksien kanssa sillä olihan minulla käsilaukku (myös kaupassa), työkassi, kauppakassi ja paketti :D Kunnon lyhyet treenit töiden jälkeen ;)

IMG_4687p.jpg

Tältä paketti nnäytti kun senavasi eli laatikko täynnä tavaraa =)

IMG_4689p.jpg

Ensimmäisenä laatikosta otin kevyimmät:

Ihana raidallinen keittiöpyyhe (näitä tarvii, joskus osa pesussa ja monta käytössä)

Monta pussia siemeniä ( auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä, seesaminsiemeniä ja kurpitsansiemeniä)

Manteleita (ohjeeseen)

Hasselpähkinöitä (ohjeeseen)

Perunamuusijauhe

IMG_4691p.jpg

Lisää...

Ruisjauhoja (hyvin pakettu muovipussiin kuten muutkin)

Grahamjauhoja

Ohrajauhoja

Sämpyläjauhoja

Ohrasuurimoita (nam)

Kuivahiivaa

Oliiviöljy mausteena basiliga (nam)

Hieno merisuola

IMG_4692p.jpg

Sitten vielä pussi karkkia :P

Ohjeet (Lepuskoihin, Vatruskoihin/Ilomantsilaiset vatruskat, terveellinen jyväleipä, terveellinen peltileipä, jauhoton pähkinäleipä, parin oma perus leipäresepti)

Kirje paljastuksineen.

Kiitos parilleni jokaisesta runsaasta ja ihanasta paketista. Noista resepteistä tekee mieli heti tehdä pähkinäleipää ja terveellistä jyväleipää johon tulee ohrasuurimoita. Viikolla en kerkeä mutta ehkä viikonloppuna tai ens viikolla.

Ja parikseni paljastui pikkujoululahja-vaihdosta tuttu pari Wiivuska. Kiitos paljon paketeista Wiivuska <3

Käsi asiaa... Käsi voi suht hyvin, tosin pe iltana piti ottaa särkylääkettä alkoi 3päivän töissä olo (salaatti-aineiden pilkkomiset, pullien leipomiset ja tiski...) tuntumaan.