Tein taas rocky roadeja mutta hieman erilaisia kuin viimeksi sillä nytten lisäsin kuivattuja mustikoita pakastekuivattujen mansikoiden lisäksi. Ja lisäsin 50g suklaata.

650g maitosuklaata, 2rkl voita, 150g hasselpähkinöitä, 1dl pakastekuivattuja mansikoita, n.0,5dl kuivattuja mustikoita, 100g mini vaahtokarkkeja, 2dl riisimuroja

Kokeilin ekan kerran jälkeen näitä mut kuva puuttuu ja silloin laitoin hasselpähkinärouhetta mutta tulin siihen tulokseen että kokonaiset vähän pienemmiksi pilkottuna on parempia kuin tuo rouhe joka liian pientä mielestäni tähän.

Eli pilko hasselpähkinöitä pienemmiksi kuten myös mansikan siivuja. Sulata suklaa miedolla lämmöllä voin kanssa kokoa ajan sekoittaen. Lisää muut aineet sulaneeseen suklaaseen ja sekoita. Kaada leivinpaperilla vuorattuun lasagnevuokaan ja laita kylmään kovettumaan. Leikkaa palasiksi ja nauti. Säilytä kylmässä.

Tosi hyviä nämä vaan on ja jäin koukkuun :D

Annoin miehen siskolle vähän synttärilahjaksi näitä että saa maistaa ja huomenna annan veljen avovaimolle myöhästyneen synttärilahjan ja siinä mukana maisteltavaksi näitä myös :) Itselle jäi vähän myös :P