Osallistuin Leivontafoorumin toukokuun haasteeseen tällä kakulla (kuvaa klikkaamalla pääset kakku postaukseen blogissa)

Santun%20synt.%2010v%20ja%20%C3%A4itienp

Kannustuspalkinnoksi sain tällä viikolla Lékuén paketin

Lf%20kannustuspalkinto%20001pp-normal.jp

Paketti sisälsi: 

Leipäkääre joka toimii mm. taikinakulhona ja paistoastiana =) Ihana tätä jo mietin kokeilevani lähipäivinä.

Sekä silikoninen kakkuvuoka jossa keraaminen pohja jossa hyvä tarjoilla myös leivonnainen =) Tätä pitää kokeilla lähi tulevaisuudessa myös, vaikka kuvan mansikka kakkussa =)

Kiitos Lékué ja nami-hiiri (lahjoitti huhtikuun palkintonsa kannustukseksi) !!! <3

Tässä vielä kommentit kakusta sekä pisteytys =) Kommenteista apua seuravan kakun teossa kiitos!

1. Redrose 82 - suklainen äitienpäiväkakku passionmoussella = 19,82 /30

- resepti ja maku: 10,82/15

- ulkonäkö: 6,14/10

- kokonaisuus: 2,86/5

Sanallinen palaute:

T.V. / Täytteen raidallisuudesta pisteitä ja passionhedelmästä!

S.K. / Täytteet näyttävät houkuttelevilta, samoin suklaakiille. Passionin ja suklaan yhdistelmä kuulostaa ylelliselle. Kermapursotuksia harjoittelisin,miettisin onko tarpeen näin runsas pursotus kun täytteet ovat tuhdit ja kermaiset.Värien käyttöä harjoittelisin myös ettei lopputulos olisi liian sekamelskainen.

H.T. / Selkeä resepti, hyvännäköiset täytteet. Raikas passion sopii hyvin suklaan kanssa.

RAISIO, reseptikehittelijä / Suklaa ja passion sopivat maullisesti hyvin yhteen. Passionia voisi kenties käyttää mehuna myös kostutukseen, niin kakkuun saisi vielä enemmän herkullisen ja raikkaan passionin makua. Koristemassasta tehty ruusu on kaunis.

VALIO, viestintä / Iso kakku ollakseen vain 8 hengen kakku. Passionmousse erilainen ja kiva täyte. Suklaa ja huikea määrä kermaa yhdessä tekevät kakusta kuitenkin raskaanoloisen.

- resepti ja maku: Resepti on hyvin kirjoitettu muuten, mutta kermamäärä on ripoteltu sinne sun tänne. Kermaa on turhankin rutkasti. Pisteitä aidon passionin käytöstä täytteessä.

- ulkonäkö: kerma, suklaa ja vaaleanpun.rouhe ja ruusut tekivät kakusta vähän vanhanaikaisen. Ja kerman määrä oli huikea.

- kokonaisuus/toteutus: Täytekakku isolla T:llä. Hyvä toteutus, rohkea kokeilu, modernin puutteesta miinusta

S.T. / Harkittu makumaailma, muhkeat täyteraidat, keltainen ruusu sopivine nonparelleine niin ulkonäkö olisi harmonisempi kakun kanssa.

P.P. / - resepti ja maku: Varmasti toimiva, mutta kermaa turhankin reilusti...

- ulkonäkö: Kaunis kokoanisuus, joskin nonparellit hieman "Muinaisjäänne", kauniimpi ilman.

- kokonaisuus: Herkullisen ja maukkaan kuuloinen. Respetissä toivoisin erityistä huolellisuutta -> mittamäärät epämääräisiä, mieluiten desit taikka grammat. 4 munan pohja riittää kyllä huomattavasti enemmälle kuin 8 hengelle -> noin 12 hengelle.

U.L. / - raskas kermainen, passionmousse hyvä.

E.P. / Poikkileikkaus on tosi tasainen ja maut kuulostavat hyville, mutta koristelu ei jotenkin sovi niihin. Itse ainakin vierastan tummassa suklaakakussa valkoista kermaa kuorrutteena. Suklaakuorrute on hyvin onnistunut ensimmäiseksi kerraksi!

Tanja / Kermapursotukset melko paksut, suklaakuorrutteessa erinomainen kiilto, vau! Reunojen ruusut olisin jättänyt pois ja ripotellut päällisen sydänströsselit vaikka vain viiteen pieneen kekoon, nyt kokonaisvaikutelma on hieman sekava. Passiontäyte on varmasti erittäin herkullinen ja sopii hyvin yhteen suklaakerman kanssa, nam!