Kaikki kun on tehnyt uudesta Valion Mango-tuorejuustosta kaikenlaista niin itsekkin piti :) 

Mangojuusto-kakku

Ohje

Pohja: Pötkö mansikka-dominoita, 45g voita

Murskaa dominot ja sulata voi. Sekoita keskenään ja laita irtokakkupohja-vuokaan (á18cm) jonka pohjalla leivinpaperi ja reunoilla reunakalvo. Laita kylmään odottamaan täytteen valmistusta.

Täyte: 2 liivatetta, 200g Violan Mango-tuorejuustoa, 2dl vispikermaa, 4tl sokeria, 1tl vaniljasokeria, 1-2 rkl säilyke mangoviipaleiden lientä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokerit ja tuorejuustoa ja vatkaa sekaisin. Kuumenna neste ja sulata liivatteet sinne. Kaada liivateseos vaahtoon ja sekoita kunnolla. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 4h mutta mielellään yön yli.

Irrota kakku vuoasta ja laita tarjoilulautaselle.

Kastikkeet: 1tlk säilyke mango viipaleita, sopivasti pakaste mansikoita tai tuoreita, sokeria maun mukaan.

Siivilöi mangoista liemi pois ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta sokerilla. Sulata mansikat ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta sokerilla.

Laita kastikkeita pusseihin hieman ja leikkaa pieni pala nurkasta pois. Pursuta kakun päälle renkaat(voit tehdä renkaita valmiiksi painamalla pienemmillä sopivan kokoisilla renkailla, yms.). Vedä hammstikulla tai jollain hieman paksummalla keskelle päin viivoja kuin tekisit "tähden". Tarjoile loppujen kastikkeiden kera.

Annoskuva :)

Lisäksi tein valkosuklaasta ruusun ja laatan. Ruusuun suklaa värjätty punaisella tomuvärillä. Ruusu on vapaalla kädellä pursutettu.