Kaverilta pyysin ohjeen tähän kakkuun kun kuulosti niin hyvältä :)  Koristeluun käytin sly16 ekan paketin muffinssi omena-sabluunaa ja värisokereita.

Pohja: 200g Digestive-keksejä, 75g Voita

Täyte: 1pkt tuorejuustoa, 1prk vanilja-rahkaa, 2dl vispikermaa, 3rkl sokeria, 0,5dl Sour Apple-likööriä, 5liivatetta

Kiille: 3dl Sour Apple-likööriä, 4liivatetta

Murskaa keksit pussissa kaulimen avulla hienoksi. Sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Laita kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi ja reunoille reunakalvo jos omistat. Painele keksimuru-seos lusikalla tiivisti kakkuvuoan pohjalle. Laita kylmään kunnes valmistat täytteen.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita sokeri, rahka ja tuorejuusto. Vaahdota kerma. Kuumenna ja keitä vähän likööriä jotta alkoholi poistuu. Purista liivatteista vesi ja lisää kuumaan likööriin. Kaada rahka-tuorejuustoseokseen ja sekoita. Lisää kermavaahto. Kaada vuokaan keksipohjan päälle. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 4h ja sitten valmista kiille. 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Keitä likööriä vähän aikaa jotta alkoholi palaa pois. Purista liivatteita vesi pois ja laita kuumaan likööriin. Anna likööri-liivate seoksen jäähtyä niin että se on vain hieman lämmintä ja laita lusikan avulla varovasti kakun päälle. Laita kylmään yön yli hyytymään. Koristele haluamallasi tavalla.

TÄMÄ OLI TODELLA HERKULLISTA JA RAIKASTA :)