SLY syyskuun paketti tuli :) Tuli jo eilen mutta vasta tänään pääsin hakemaan ja aukes laatikko jo autossa. Paketti sisälsi monta pakettia ja idean parini oli saanut siitä kun meillä on monta synttäriä syksyllä. :)

Paketteja oli kiva avata.

Laitoin samaan järjestykseen kuin ylempänä. Paketti sisälsi: Digestive-keksejä (kyl menee nois hyydykekakuissa), purkkapurkin isommille lapsille(lapset kiittää), luomu lakritsa-yrttiteetä ( tätä vois illalla kokeilla ja jos sais porukat vierailulle vois tehä saman tien skonsseja jonka ohjeen sain myös paketissa), silikonimuotti jossa 0-9 numerot ja niistä voi tehdä kakkuun pystyttettävät esim.suklaasta tai marsipaanista( voisinkin pikku pojan 1-v synttärikakkuun tehä), sit lapsille tollainen "muurahaispesä" johon voi laittaa muurahaisia elämään ja katella kun ne siel tekee tunneleita (lapset kiittää kyllä varmana kohta meillä sisällä muurahaisia elää :D ), ja vielä 3suklaalevyä (maitosuklaa,tummasuklaa ja valkosuklaa, nam!!) ja ohje kolmen suklaan hyydykekakkuun.

Kiitos Paljon taas Salaiselle Leivonta Ystävälle paketista joka piristi päivääni joka oli juuri menossa huonoon suuntaan mutta paketin aukaseminen auttoi!!!!!