Tein hieman toisenlaisen valkosuklaa-limekakun mitä aikaisempi ja ohjeen löysin yhteishyvän ruokalehdestä. Tosin liivatteen sulatus nesteeseen lisäsin sitruunamehua vähän. Ja värjäsin lehdenvihreällä pastavärillä täytettä hieman vihreäksi :) (yksi hammastikullinen sitä). Tein 2 pieneen 15cm halkasialtaan olevaan irtokakkuvuokaa(sain vuoan sly paketista).

200g digestive keksejä, 75g sulatettua voita.

4 liivatelehteä, 2dl kuohukermaa, 1rkl vettä, 1 rkl sitruunamehua, 2tlk valkosuklaa-limerahkaa, 2rkl sokeria, 1tl vaniljasokeria, 

Valkosuklaata koristeluun

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan(halkaisija 22-24cm) pohjan kokoinen pala. Murenna keksit vaikka kaulimella pakastepussissa ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele muruseos vuokaan leivinpaperin päälle. Liuota liivatelehtiä runsaassa vedessä viitisen minuuttia. Vaahdota kerma. Sekoita vaahtoon rahka ja sokerit ja tarvittaessa hammastikullinen pastaväriä. Liuota puristetut liivatelehdet pariin ruokalusikalliseen kiehuvaan nesteeseen. Kaada haalea liivateliuos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen. Kaada täyte murupohjalle. Tasoita pinta ja peitä vuoka. Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 3-4h. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille. Vuole valkosuklaasta kuorimaveitsellä lastuja kakun päälle.