Tein tutulle pyynnöstä suklaisen hyydytetyn kakun 18cm halkaisijaltaan. Kaikki täytteet eivät mahtuneet vuokaan joten tein annoksen itselleni kahvimukiin :) 

Koristeet joita käytin.

Pohja: 100g digestive keksejä, 45g voita

Täyte: 1 pkt tuorejuustoa, 1 vaaahtoutuva vaniljakastike, 2dl vispikermaa, 2tl sokeria, 70g maitosuklaata, 35g tummaa suklaata, 70g valkosuklaata, 5liivatetta, 2x tilkka vettä

Murskaa keksit vaikka pussissa kaulimen avulla, sulata voi ja sekoita keksin muruihin. Leikkaan vuoan pohjan kokeinen pala leivinpaperista ja laita pohjalle ja jos omistat reunakalvoja laita myös sellainen vuoan reunaan. Kaada keksiseos vuokaan ja tiivistä lusikan avulla tasaisesti pohjalle. Laita kylmään.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vaniljakastike ja vispikerma, mausta molemmat 1tl sokeria. Jaa tuorejuusto 2 kulhoon. Sulata suklaat (valkosuklaa erikseen ja maitosuklaa ja tumma samassa). Jaa vaniljakastike ja vispikerma tuorejuustokulhoihin ja lisää toiseen sulatettu valkosuklaa ja toiseen tumma- ja maitosuklaa, sekoita kunnolla. Sulata 2,5liivatetta tilkkaan kiehuvaa vettä ja kaada ohuena nauhana valkosuklaa-seokseen. Laita valkosuklaa-seos vuoan pohjalle ja laita kylmään. Sulata 2,5liivatetta tilkkaan vettä ja lisää toiseen seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada vuokaan valkosuklaaseoksen päälle. Laita kylmään ja anna hyytyä seuraavaan päivää. Koristele ennen tarjoilua.

Käytin sly16- paketeista saamia tarpeita taloussuklaa(tumma), digestive-keksejä.