Tein keskiviikkona pikku pizzoja. Taikinan tein 2,5dl nestettä ja kuivahiivalla mutta muuten samanlailla kuin aiemmassa postauksessa täällä. Taikinasta tuli 19kpl pizzoja ja niitä mahtui pellille 4kpl. Kohotin taikinaa vain vähän aikaa ja pullinakin vain vähän aikaa sekä en laittanut kylmään kuten edellisessä postauksessa vaan leivoin "tuoreena". Pizza-kastikeen tein myös erilailla käytin tomaattipyrettä.

Kastike:

1tuubi tomaattisosetta, suolaa, sokeria, oegaanoa, basiligaa, mustapippuria ja n.2dl vettä

Sekoitin ja maistoin tarviiko mitään lisätä. 

Pyöritin käsin pizzat(voi kaulitakkin) ohuiksi ja levitin kastikkeen pohjalle, juuston päälle ja sitten täytteet.

Täytteitä:

Kinkku kuutio, tonnikala, pepperoni-siivuja, ohuita sipuli viipaleita, ohuita paprikan siivuja, ananasmurskaa, herkkusieniä

Laitoin 3-4 täytettä per pizza. Pizzat olivat uunissa 280asteessa n.6min. Meinasin pakastaa osan mutta kävivät niin hyvin kaupaksi etteivät kerenneet pakkaseen asti