Ennen juhannusta(juhannusviikolla) pomoni soitti minulle ja kysyi että olisiko minulla seuraavalla viikolla mitään erityistä? Ja sanoin että ei. Sitten hän selitti että hänen kummitytön häiden hääkoristeen tekijä oli loukannut kätensä ja ei pysty tekemään koristetta. Pomolle oli kuuleman tullut minä mieleen =) Oli aikaa sit seuraavalla viikolla tehdä siten että torstaina vein töihin mukaan koristeen josta pomo sitten haki sen. Häät olivat lauantaina 28.6.

Juhannus%2C%20h%C3%A4%C3%A4koriste%20061

En ollut koskaan tehnyt ihmisiä sokerimassasta mutta tälläinen koristeesta tuli =) Ihan hyvä ekaksi kerraksi.

Sulhanen harrastaa hiihtoa joten sukset haluttiin (sukset pariskunnan takana ja sauvat sulhasen vieressä. Morsian taas viettää vapaa-ajan lasten kanssa joten lapsi syliin oli toive (tein helpoimman eli vauvan kapalossa). Häävärejä heillä oli hopea ja pinkki joista sitten pinkkiä käytin koristeen "alustaan". Kukkakimppu valkoinen ja roikkuva (jonkinlainen tuossa morsiammen ja sulhasen "välissä"). Morsiammen puvussa kuulema helmiä joten laittelin tuohon myös pieniä helmiä (eivät näy selvästi kuvassa). Morsiammelle halusin jotenkin hiuksia joten tein "ponnarin" ja kukan (takan valkoinen kimpun tyylinen kukka). Sulhasella on myös musta rusetti kaulassa.

Sulhanen on liian kumarassa (kuivuin vain noin :/ 

Hääpari ja pomo olivat olleet tyytyväisiä koristeeseen ja se oli kuulema saanut paljon ihailuja osakseen =) Ihanaa vaikka tietysti itse olen kriittisempi tämän suhteen ja en ihan tyytyväinen mutta lyhyessä ajassa hyvin kuitenkin onnistuttu, ekaksi ihmiskoristeeksi =)

Kakun%20kanssa-normal.jpg

Kuva itse häistä kakun päällä koristeesta (Luvalla julkaistu). Onneksi tein vaaleanpunaisen tuon alustan niin erottuu =)