Uusimmassa Maku-lehdessä oli tämä ohje ja teki mieli leipoa niin näitä tein (viikko sitten la)

Kes%C3%A4%C3%A4,+risti%C3%A4iskoristeita

Kuningatarneliöt

200g voita

3 munaa

2½dl sokeria

5dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

100g valkosuklaata

1dl kevytmaitoa

250g (n.5dl) vadelmia (itse laitoin pakastettuja)

250g (n.5dl) mustikoita (itse laitoin pakastettuja)

Pinnalle

100g valkosuklaata

50g (n1dl) mustikoita (en laittanut kun ei ollut tuoreita)

50g (n.1dl) vadelmia (en laittanut kun ei ollut tuoreita)

Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi ne muna-sokerivaahtoon. Rouhi valkosuklaa. Sekoita taikinaan voisula, valkosuklaa ja maito. Kääntele taikinaan puolet marjoista (mustikoita ja vadelmia yht. 5dl). Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Ripottele päälle loput marjat ( mustikoita ja vadelmia yht..5dl). Paista 200asteessa uunin keskitasolla n.25min. Jäähdytä. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa. Viiruta jäähtnyt piirakka suklaalla ja ripottele pinnalle marjoja. Anna jähmettya. Leikkaa pieniksi ruuduiksi.

Kes%C3%A4%C3%A4,+risti%C3%A4iskoristeita
Nämä olivät kyllä tosi hyviä. Tuo valkosuklaa sopi näihin hyvin.