Tällä viikolla tuli postissa Möllerin Omega3 - pikkukalat (sisältävät myös D-vitamiinia) ja ollaan monena päivänä lasten kanssa niitä syöty =)  Eli olen siis Buzzador (tuotteiden kokeilua ja suusta suuhun markkinointia), lisää täällä. Möllerin jonka tuotetta nytten testaamaan päästiin sivut http://www.moller.fi . 

Lapset%2C%20M%C3%B6ller%20032pp-normal.j

Lapsista vain nuorimmalle en ole antanut. Muille maistuu hyvin ja nuorempi poika sanoo aina karkkii, kun maistuu niin hyvälle =)  Maku on tuttifruttimainen ja herkullinen. 

Mitä Hyötyä omega-3:sta ja D-vitamiinista?
Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntä-aineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Moller_pagesbild_1-normal.jpg

Kokeilu jatkuu kovalla innolla =) Lapset söisivät enemmänkin kuin 2 kerralla jos saisivat (päivä suositus 2kpl) :D