Saran%20synt.%20%2B%20muuta%20002pp-norm

Tyttären 11v synttäreitä vietettiin jo 2vko:a sitten vaikka oikea päivä oli n.viikko sitten. Tytär halusi manga-kuvan kakkuun ja itse valitsi värin hiuksiin ja kermapursutuksiin =) Kuvan malli on tyttären Opettele piirtämään Mangaa-kirjasta.

Kakun pohja on 6munan peruspohja, välissä kermavaahtoa, mustikoita, mansikoita ja vadelmia. Kermaan laitoin sokeria ja 2-3 hammastikullista kelly green- pastaväriä sekä 1,5rkl vaniljakreemijauhetta jotka laitoin löysähköön vaahtoon ja vatkasin kunnes sopivan paksuista vaahtoa.

Kerman kakun väliin ja päälle vatkasin ensin ja sitten vasta pursutusta varten. Laitoin värikkäitä nompparelleja kakkukuvan ympärille. Tytär tykkäsi kakusta vaikka äitillä meinasi mennä herkot kuvan kanssa ja en olekkaan ihan täysin tyytyväinen siihen (esim.hiuksiin) :D Koriste on sokerimassasta tehty ja pastaväreillä maalattu.

 Saran%20synt.%20%2B%20muuta%20016pp-norm

Herkkuja tein kakun lisäksi vain whoopie:ta joiden lisäksi oli vaahtiksi, mini pusuja(Lidl:stä), weekend snack sipsejä (koska tytär ei saa tällä hetkel syödä poppareita), popcorneja ja pikku pizzoja (Lidl:n nekin :D ) Kaveri synttäreillä syötiin kakku pöydässä ja loput sai ottaa popparikuppeihin ja lautasiin olkkariin mukaan sillä he saivat katsoa elokuvan =)

Whoopiet tein kinuskikissan ohjeella täällä sekä täytteenä oli samalla sivulla oleva vaahtokarkkikreemi. Lapset tykkäsivät tosi paljon näistä =) Tulen tekemään toistekkin ja täytteitä vois vaihdella =) Ekaa kertaa käytin Marshmallow fluffia =)

Joona%203v%20001pp-normal.jpg

Nuorin poika täytti eilen 3v. ja tänään sitten tuli sukulaisia vierailulle. Kakkuun oli vaikeaa keksiä aihetta ja tämä tuli sitten hänen lego Batman leffasta, neuvoja tuohon batmanin kokoamiseen löysin täältä. Kakku on samaan tyyliin tehty kuin tuo isosiskonkin =) Koristeet on tehty sokerimassasta ja vähän käytetty mustaa elintarviketussia.