keksej%C3%A4%20ja%20sly%20010p-normal.jp

Tänään oli tullut pakettikortti postilaatikkoon ja ennen kuin hain lapset hoidosta kävin paketin hakemassa ja olihan se avattava heti autossa =)

Paketti sisälsi:

Ihania muffinssi"vuokia" (tälläisiä halunnut kokeillakkin mutta täällä päin näitä ei myydä, joten parillani hyvä vaisto)

Fazerin tummaa appelssiini crisp-suklaalevy (tätä en olekkaan maistanut)

2 pakettia syötävää "paperia" (mansikka ja tutti frutti makuina, mihinköhän käyttäis)

Kukka kynttilöitä (ihan kuin marimekon unikoita)

Ja sitten vielä glorian viini&ruoka-lehti (itselle kun tulee maku-, leivontaan- ja koristeelliset kakut- lehdet, täytyy selailla viikonloppuna ajan kanssa jotain kokeiltavaa vinkeistäsi)

Ja ihana kortti paljastuksineen =) 

Parikseni paljastui Heidi Mamma Leipoo-blogista, kiitos sinulle ihanista paketeista ja paranemisia flunssaan!

Sitten tulihan sitä vielä leivottuakin paketin aineilla :D

keksej%C3%A4%20ja%20sly%20015p-normal.jp

Tein suklaamuffinsseja tutulla ohjeellani jonka tein puolikkaana

Suklaamuffinssit

75g voita, 0,75dl sokeria, 1,75dl vehnäjauhoja, 1tl leivinjauhetta, 1,25rkl kaakaojauhetta, 0,75dl kermaa, 50g tummaa appelsiini crisp-suklaata rouhittuna (mikä tahansa suklaa käy)

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja vatkaa kunnolla vaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan vuorotelleen kerman kanssa. Lisää rouhittu suklaa nuolijalla sekoittaen. Jaa taikina vuokiin 3/4 täyteen. Paista 225asteessa 12-15min. Anna jäähtyä. 

Suklaakermavaahto

2dl vispikermaa, 100g tummaa appelsiini crisp-suklaata

Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Sulata suklaa esim. mikrossa. Kaada suklaa vaahtoon ja vatkaan kovaksi vaahdoksi. Pursuta jäähtyneiden muffinssien päälle.

Kokeilin uunissäkin noita ihania vuokia ja hyvin kestivät kunhan ei sotke taikinalla reunoja :D kuvassa muffinssit ovat paistettu erillisessä vuoassa joka sitten tiputettu tuohon kauniiseen vuokaan  jäähtyneenä =)

Kohta meinasin maistaa muffinsseja teen kera ja tv:tä mennä katsomaan :P