Eilen 28.7.2012 vietimme Mieheni kanssa 2-vuotis hääpäiväämme. Tälläisiä tein meille.
Ruokana oli uusia perunoita(oman mummoni pellosta), Fetasalaattia (salaattia, mini luumutomaattia, kurkkua, fetaa, siemen-pähkinä salaatinsekoitus. Kastike: herbamare yrttisuola, oliiviöljyä, sitruunamehua.), herkkusieniä joissa sisällä bonjour ruohosipuli-tuorejuustoa kääritty pekonilla ja paistettu pannulla, sienien jalkoja jotka paistettu pekonirasvassa ja maustettu suolalla.
Uudella torttuvuoalla tehty 3 munan kakkupohja.
3munaa, 1dl vehnäjauhoja, 0,5dl perunajauhoja, 0,5tl leivinjauhetta, 1,5dl sokeria
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kunnon vaahdoksi. Siivilöi joukkoon jauhot ja leivinjauhe, nostele varovasti nuolijalla sekaan. Voitele ja korppujauhota vuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175asteessa 20min. Jäähdytä.
Kostuta kakku n.0,5-1dl vaniljamaidolla(maitoa+0,5-1tl vaniljasokeria).
Mansikoita n.2l, sokeria 3tl
2dl vispikermaa,2tl sokeria, 1tl vaniljasokeria
Rouhittua maitosuklaata.
Soseuta haarukalla reilu puolet mansikoista ja mausta 3tl sokeria. Kaada kostutetun kakun "koloon". Vatkaa sokerilla ja vaniljasokerilla maustettu kerma vaahdoksi. Pursuta kakun päälle/levitä. Koriste mansikoilla ja suklaarouheella.
Itsellä ei toi kerma riittänyt ihan koko kakun päälle mut laitoin sit mansikka"kukan" keskelle.
Kommentit