Tässä tyttären 10v.juhlien kakku. 6munan kakkupohja, välissä mansikoita, mustikoita ja kermavaahtoa. Kostutus vedella. Pursutukset Valion vispikerma Hyla ja vaaleanp. värjäys rose-pastavärillä. Koristeet sokerimassaa ja sokerihelmiä. Hieman suihkautin helmiäistä päälle. 10 numerot suklaata.

Tässä pelkkä koriste.

Ohjelmana oli et saivat koristella itse muffinssit ja saivat myös mukaansa 2 jos halusivat. Tein gluteenittomia suklaa muffinsseja samalla ohjeella kuin täällä, mutta korvasin jauhot sunnuntain gluutenittomalla jauhoseoksella. Tein ohjeen tuplana ja tein vain 24 minimuffinssia ja 24 isoa :D Taikana oli kuin "liisteriä" ja muffinssien ulkonäkö ei päätä huimaa, mutta maku oli todella hyvä ja mehukas. Idean tähän löysin täältä. Koristeluun olin varannut eriläsia nompparelleja, tutti frutti- crushia, sokerikuorrutetta, punainen-geeli, kimalle geelejä, mini smartieskarkkeja, mini vaahtokarkkeja, suklaasydämmiä, sokerimassa lehtiä, sekä smurffi suklaatikkuja(löytyi laatikon pohjalta joten ajattelin et käytetään pois). Kyllä oli lapsilla hauskaa. Tuo kertakäyttöinen muffinssi teline tuli arpaisjaisvoiton mukana ja se kävin tosi hyvin tähän :)

Tässä lapset duunaamassa herkkuja. Tytär ja poika hieman näkyvät ja jonkun vieraan käsi :) Vieraita piti tulla 7-8 mut tuli vain 3 ja yksi sitten 3 tuntia myöhässä kun oli katsonut kellon ajan väärin :D no hänkin sai koristella kuitenkin kun tarpeita oli vielä.

ONNEA SARA!!! (Oikea synt.päivä vasta 6.9.)